A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Новини

Дата: від до Скинути

З турботою про своє село, свою громаду

З турботою про своє село, свою громаду

Сучасна людина, яка живе в умовах інформаційного суспільства, повинна вміти не тільки читати, писати, говорити, але швидко та вільно орієнтуватися у потоці інформації.  На крок ближче до комп’ютерної грамотності та Інтернет – простору стали жителі Шишкинського старостинського округу. І стало це можливим завдяки сприяння та фінансової підтримки родини Жученків Владислава Володимировича та Олександри Анатоліївни (ПП «Україна») – вони придбали для Шишкинської сільської бібліотеки три новенькі ноутбуки. Бібліотекар Ганна Юріївна Шамшур дуже вдячна за подарунок, адже тепер можна задовольнити найрізноманітніші запити користувачів на інформацію, в тому числі і на ту, що відсутня в бібліотеці.

10:03 03.03.2020

Семінар - практикум

Семінар - практикум

    З метою розширення творчого досвіду, підвищення професійного рівня та поповнення репертуарів новими матеріалами, згідно плану роботи відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Ганнівської сільської ради,       26 лютого 2020 року на базі Ганнівського сільського будинку культури, відбувся семінар-практикум керівників клубних закладів Ганнівської ОТГ «Стан та перспективи розвитку вокально-хорового жанру в Ганнівській ОТГ». Захід, в роботі якого взяли участь клубні працівники підвідомчої території, відкрила начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Ганнівської сільської ради Грязнова Наталія Олександрівна, яка проаналізувала, в формі презентації, розвиток вокально-хорового мистецтва в Ганнівській ОТГ. З учасниками семінару досвідом роботи поділилися: директор Ганнівського СБК - Карман Євген Сергійович та директор Шишкинського СБК- Партем Олена Василівна. Найбільше запам’яталася учасникам практична частина семінару, де майстер-клас, на базі вокального колективу «Калинонька», продемонстрував його керівник - Євген Карман. Всі учасники семінару мали нагоду ознайомитись з партитурами вокального колективу, теорією та методикою розучування нового репертуару, а також  взяти участь у практичних заняттях. Семінар-практикум відбувся на високопрофесійному організаційному рівні, представлений концертно-практичний матеріал дуже добре сприймався учасниками. Привернула увагу учасників семінару підготовлена виставка методичної літератури «Любіть і вивчайте велике мистецтво музики», зацікавили також працівників клубних закладів, розроблені відділом освіти, молоді та спорту, культури і туризму Ганнівської ОТГ, буклети на теми: «Все для сучасного керівника вокально-хорового колективу», «Книга «рецептів» проведення вдалого заходу», «Документація клубного закладу та вимоги до її оформлення». Підводячи підсумки семінару-практикуму, Наталія Грязнова відмітила, що подібні навчально-пізнавальні зустрічі розширюють і збагачують репертуарні напрацювання вокальних колективів, підвищують їх виконавсько-технічну майстерність і роблять особливий внесок у загальну пісенну культуру нашого краю.

14:49 02.03.2020

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. Нині,  ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

16:08 14.02.2020

Сесія Ганнівської сільської ради

Сесія Ганнівської сільської ради

     Відбулося пленарне засідання  сесії сільської  ради восьмого скликання, яке провів  сільський голова  Віталій Колісник. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, секретар сільської ради Світлана Карман, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Наталія Грязнова, землевпорядники Євгенія Сирота, Лідія  Тумін, Сергій Заніздра,  поліцейський офіцер громади Станіслав Дзензура та поліцейські офіцери з Волині, які прибули до ОТГ на стажування.                                                          

13:57 11.02.2020

Проєкт "Поліцейський офіцер громади"

Проєкт "Поліцейський офіцер громади"

     Кіровоградська область стала другим регіоном держави, де розпочалося впровадження проєкту "Поліцейський офіцер громади".  В область прибуло 30 правоохоронців з Волинської області, які пройшли відбір та завершили спеціальний курс навчання і протягом місяця перейматимуть досвід роботи колег.

12:57 06.02.2020

Тісна співпраця

Тісна співпраця

23 січня 2020 року на території поліцейської станції Ганнівської ОТГ  відбулася зустріч учнів  початкових класів КЗ "Ганнівська ЗШ  І-ІІІ ст.- ЦПО " з дільничним офіцером поліції Станіславом Дзензурою, начальником служби у справах дітей Олегом Нікітченком та фахівцем з соціальної роботи Тетяною Коробчук. Під час зустрічі зі здобувачами освіти Станіслав Леонідович провів екскурсію по станції, ознайомив з кабінетом. Але найбільше захоплення викликав у дітей службовий автомобіль, в якому кожен охочий мав змогу посидіти та  уявити себе на місці поліцейського. Олег Миколайович та Тетяна Дмитрівна провели бесіду з учнями стосовно безпечного поводження з вогнем та про правила поводження під час пожежі, про правила поводження з незнайомими та вибухонебезпечними предметами, провила поводження біля водойм взимку. Обговорили з дітьми правила поводження під час надзвичайних ситуацій  та як правильно і швидко реагувати.

11:11 27.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь