A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Новини

Дата: від до Скинути

Віншування героїв

Віншування героїв

    8 травня ввесь світ відзначає День пам'яті та примирення, 9 травня - День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Апарат Ганнівської сільської ради вшанував пам'ять воїнів, які загинули під час Другої світової війни покладанням квітів до пам'ятників загиблим воїнам. Особлива увага була приділена інваліду  Другої світової війни Кравченку  Пантилею Гавриловичу, сільський голова Віталій Колісник  вручив Пантилею Гавриловичу  Знак народної пошани пам'ятну медаль "За бойові заслуги. 75 років Перемоги".  Щирими словами подяки віншував сільський голова і  ветеранів, вдов інвалідів Другої світової війни та учасників АТО. 

15:27 08.05.2020

Південно - Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції інформує

Південно - Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції інформує

До уваги громадян! 06 та 08 травня 2020 року відбудеться пряма «гаряча» телефонна лінія.  З 10:00 до 12:00, за номером (056) 789 - 06 - 37, на запитання громадян відповідатиме начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Миколайович Легостаєв.

16:45 07.05.2020

Чорнобиль не має минулого

Чорнобиль не має минулого

26 квітня 2020 року виповнюються 34 -і роковини Чорнобильської катастрофи. Ця дата припадає на період карантинних заходів, які тривають в Україні. Але це не стало на заваді  вшанування пам'яті жертв техногенної катастрофи  та відзначення учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи,  які проживають на території Ганнівської об'єднаної територіальної громади відзначили сільський голова Віталій Колісник, виконуючі обов'язки старост Григорівського старостинського округу Наталія Кобик та Шишкинського старостинського округу Михайло Деремук, директор ПАФ "Ганнівської" Володимир Стрижньов.

08:10 29.04.2020

Адресна допомога

Адресна допомога

     Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 01 квітня 2020 року № 4508/0/2-20/61 щодо співпраці із соціально відповідальним бізнесом в період карантину у зв'язку з коронавірусною інфекцією COVID – 19 Міністерство соціальної політики України та корпорація АТБ запустили спільний проект адресної допомоги соціально незахищеним категоріям населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання.

11:49 24.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь