A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

ОГОЛОШЕННЯ

Правоохоронці нагадують правила безпеки для попередження шахрайств із банківськими картками

Один зі способів незаконного заволодіння грошовими коштами шляхом обману – телефонні дзвінки під виглядом працівників банку з проханням надати інформацію, що стосується вашої картки. У жодному випадку не повідомляйте конфіденційні дані: пін-коди, термін дії чи номер платіжної картки, тризначний код безпеки на зворотному боці, смс-паролі.  Запам’ятайте – працівники банку ніколи не телефонують, щоб дізнатися таку інформацію. А зловмисники з її допомогою можуть викрасти гроші з ваших рахунків. Якщо ви отримуєте підозрілі дзвінки, одразу кладіть слухавку та повідомте про подію поліцейським за номером «102» або подайте звернення на сайті кіберполіції: https://ticket.cyberpolice.gov.ua/

09:27:40 27.12.2023

До уваги ВПО!

Відповідно до абзацу 5 пункту 6 Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509, довідку отримує кожна дитина, в тому числі та, що прибула без супроводження батьків, законного представника, а також у дітей, у яких внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, знищене або пошкоджене (до ступеня непридатного для проживання) житлове приміщення, а також дитина, яка народилася у внутрішньо переміщеної особи (далі – ВПО),

08:40:34 26.12.2023

Міністерство у справах ветеранів України провело Всеукраїнський відбір до національної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях «United States Air Force Trials”

Змагання, що включали вісім видів адаптивного спорту, були організовані Мінветеранів, спільно з ГО "Ігри Інвіктус Україна", ГО "Повернись живим" та БО "Стратком Україна" і є частиною Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих, спортивних заходів та змагань України на 2023 рік.

09:23:48 20.12.2023

Про можливість використання електронних сервісів для звернення за отриманням різних видів державної допомоги

Держава продовжує цифрову трансформацію соціальної сфери, що покликана спростити процедури оформлення різних видів соціальної допомоги. Таким чином, створюються умови, щоб процес був максимально доступним та комфортним для людей.

08:19:00 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь