A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Новини

Дата: від до Скинути

Співпраця з Кіровоградським ВП ЦРМС

Співпраця з Кіровоградським ВП ЦРМС

      21 серпня, Ганнівську громаду відвідали радники Кіровоградського ВП ЦРМС, який створений за підтримки Програми  «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.  Представникам місцевого самоврядування та працівникам бухгалтерії були надані консультації з поточної фінансової діяльності, а також обговорювались питання щодо організації бюджетного процесу на 2019 рік Ганнівської ОТГ.      Радником з питань регіонального розвитку надано консультативно-методичну допомогу в розробці стратегічного плану розвитку Ганнівської громади на 2018-2022 роки.     В процесі зустрічі обговорюватись ключові аспекти розробки стратегічного плану розвитку громади в контексті підготовки до проведення в найближчий час громадського обговорення. Результатом поїздки стало узгодження попередніх напрацювань в частині стратегічного планування об’єднаної громади, а також підвищення професійних навичок в сфері фінансів.

21:13 22.08.2018

Ганнівська громада на шляху до розробки Комунікаційної стратегії

Ганнівська громада на шляху до розробки Комунікаційної стратегії

       22 серпня, Ганнівську ОТГ відвідала радниця з питань комунікації Кіровоградського ВП ЦРМС, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Під час консультативної поїздки відбулось знайомство з керівництвом громади та обговорення напрямків роботи в написанні Комунікаційної стратегії,  як одного із дієвих інструментів розвитку громади.  Попередньо погоджені та обговорені подальші консультаційні зустрічі щодо створення Комунікаційної стратегії розвитку. Також розглянуто з керівництвом ОТГ бачення кінцевої мети Комунікаційної стратегії та домовлено про створення робочої групи для розробки Стратегії.

21:07 22.08.2018

Міжмуніципальне співробітництво один із шляхів до успіху Ганнівської ОТГ

Міжмуніципальне співробітництво один із шляхів до успіху Ганнівської ОТГ

  Днями, радниці з міжмуніципального співробітництва та питань децентралізації Кіровоградського ВП ЦРМС, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», відвідали Ганнівську ОТГ.  Метою робочої поїздки було виявлення можливостей міжмуніципального співробітництва між Ганнівською об’єднаною територіальною громадою та громадами сусідніх населених пунктів в сфері безпеки. В ході робочої поїздки надані роз’яснення щодо вибору форм співробітництва відповідно до обраних напрямків міжмуніципального співробітництва. Також було обраховано орієнтовну економічну вигоду від започаткування співпраці між громадами, та обговорено ряд позитивних змін, які отримає Ганнівська громада від запровадження міжмуніципального співробітництва.

21:01 22.08.2018

Робоча зустріч

Робоча зустріч

       Відбулася робоча зустріч директора Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, що створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Яременка Олега з головою Ганнівської об'єднаної територіальної громади Колісником Віталієм. В ході зустрічі було обговорено темпи використання коштів субвенції на розвиток інфраструктури, а також залучення інвестицій на територію громади.

22:20 12.08.2018

Візит

Візит

  Фахівці Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості постійно співпрацюють з об’єднаними територіальними громадами.

12:30 07.07.2018

Навчання посадових осіб

Навчання посадових осіб

   15 червня проводилось навчання для посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів, членів виконкому Ганнівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Новоукраїнського району.

10:17 28.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь