A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Новини

Дата: від до Скинути

РУКИ ДОБРОТИ

РУКИ ДОБРОТИ

1 грудня 2020 року, в рамках проєкту "Щедрий вівторок", Благодійна організація Шишкинської СБ та Шишкинського СБК -«Руки доброти», провели благодійну акцію: «Людина починається з добра».

15:50 01.12.2020

Повідомлення про оголошення конкурсу

Повідомлення про оголошення конкурсу

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Ганнівська сільська  рада ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування начальника фінансового відділу Виконавчого комітету Ганнівської сільської ради. 

10:00 30.11.2020

З думкою про громаду

З думкою про громаду

    Відповідно до  наказу  Мінсоцполітики від 03.03.2020 року № 184  "Про надання об'єднаним територіальним громадам технічного оснащення щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей" та у рамках проєкту "Модернізація системи соціальної підтримки населення України", наша громада, на чолі з сільським головою Колісником Віталієм Миколайовичем, отримала меблі, які надаються виключно для організації роботи працівників структурних підрозділів із соціальної роботи, інших уповноважених  посадових осіб ОТГ, що надають адміністративні послуги соціального характеру в ОТГ. За викликом часу, якісні соціальні послуги мають бути наближені до громадян території - тож наших жителів чекають приємні зміни!

12:56 17.11.2020

Захисник Кіровоградщини

Захисник Кіровоградщини

09 жовтня 2020 року, за сприяння спонсорів (сільгоспвиробників Ганнівської ОТГ), в комунальному закладі «Ганнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-центр позашкільної освіти» було проведено І (сільський) етап національно-патріотичного проєкту «Захисник Кіровоградщини». В змаганнях, які відбулися на високому рівні з піднесеним настроєм, взяли участь 3 команди Ганнівської ОТГ. Учасники долали смугу перешкод, перетягували канат, виконували силові вправи на поперечині, стріляли з гвинтівки. В підсумку переможці- команда КЗ «Ганнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів –ЦПО» (на фото). Відділ освіти, молоді та спорту, культури і туризму вдячний всім учасникам та організаторам за чудове спортивне свято, за патріотичне виховання молодого покоління нашої громади. Здоров’я всім, добробуту і миру.

16:28 19.10.2020

Згадаймо і подякуймо бібліотекарям!

Згадаймо і подякуймо бібліотекарям!

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.

09:59 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь