A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

ОГОЛОШЕННЯ

Правоохоронці нагадують: дотримуйтесь правил безпеки під час онлайн-покупок

У віртуальному просторі найбільш поширені схеми обману – продаж неіснуючих товарів та створення фішингових ресурсів, які зовні схожі на відомі Інтернет-магазини.   Поліцейські радять громадянам бути уважними та дотримуватися правил безпеки: - купуйте товар лише на перевірених вебресурсах;  - звертайте увагу на правильність URL-адреси, оскільки відмінність лише в один символ може означати, що це підроблений сайт; - нікому не повідомляйте дані платіжної карти, паролі та іншу інформацію, яка використовується для підтвердження платежів; - обговорюйте деталі покупки тільки в чаті платформи чи особистому кабінеті, не переходьте у месенджери: туди шахраї можуть надсилати фішингові посилання; - надавайте перевагу післяплаті,  - у разі шахрайських дій, негайно зверніться до поліції за номером 102. Пам’ятайте, ваша уважність та обережність сприятиме попередженню шахрайств.  

13:15:14 10.10.2023

Про благодійну допомогу військовій частині

«Благодійний фонд «Полк Святослава Хороброго» просить допомоги для придбання безпілотного авіаційного комплексу «SHARK» для подальшої передачі до в/ч А2077, оскільки саме дрони та безпілотні літальні апарати дають змогу зберігати життя особовому складу та нищити ворога. Зважаючи, що вартість вищезазначеного комплексу складає – 5 500 000 (п'ять мільйонів п'ятсот тисяч) грн, зібрати необхідну суму буде дуже складно, тому, просимо, у межах можливості, долучитися до збирання благодійної допомоги для придбання безпілотного авіаційного комплексу «SHARK».

09:59:34 09.10.2023

Відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам - землякам , які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

06 жовтня 2023 року біля Ганнівської сільської ради працівниками Ганнівського СБК було проведено скорботний захід -  відкриття меморіальної дошки загиблим воїнам  - землякам , які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. До родин загиблих  ГЕРОЇВ та односельців  зі словами подяки за синів, чоловіків, батьків та справжніх, мужніх  воїнів звернулася Людмила Гаразда, сільський голова Ганнівської ТГ.

14:11:38 06.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь