A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Ідея ваша, стартовий капітал – від держави: скористайся грантом від «єРобота» і бізнес-ідея буде реалізована

Дата: 15.01.2024 15:15
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Попри воєнний стан, чимало підприємців не лише продовжують розвивати свій бізнес, підтримуючи економіку держави, а й створюють нові робочі  місця, аби дати роботу тим, хто її шукає.  Чимало й тих, хто робить перші кроки у бізнесі та намагаються втілили власні бізнес-ідеї у реальність. На допомогу їм приходить грантова програма «єРобота», яка спрямована на підтримку стартапів, малого й середнього підприємництва.

З початку дії програми (липень 2022 року) 150 жителів області (2022 рік – 49 осіб, 101 особа  2023 рік), з них – 12 внутрішньо переміщених осіб, стали переможцями урядової програми та реалізували свої ідеї (у 2022 році мікрогранти отримали 8 внутрішньо переміщених осіб,  у 2023 році  4).

Загалом переможцями грантової програми створено майже 222 нових робочих місць.

Найпопулярнішими напрямками, за якими отримані позитивні рішення на отримання грантів, є переробна промисловість, гуртова та роздрібна торгівля, організація громадського харчування, професійна, наукова і технічна діяльність.

До того ж це й розвиток сімейної медицини, надання стоматологічних та косметологічних послуг, пошиття одягу для військових, дитячого текстилю та постільної білизни, персоналізація та вишивка на одязі та текстилі, виробництво будівельних матеріалів та промислових пральних машин, переробка зернових культур, випічка хлібобулочних та кондитерських виробів, відкриття магазину напівфабрикатів, квіткового магазину, зоомагазину та бізнес у сфері логістики. Серед напрямків й освітні послуги та розважальні заклади для дітей.

Перемогу в урядовій грантовій програмі отримали внутрішньо переміщені особи з Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської області та м. Києва за напрямками:  виробництво промислових пральних машин, громадське харчування, надання адвокатських послуг, аптечний бізнес, продаж очищеної питної води, монтаж систем тепло- та водопостачання, онлайн магазин дитячого одягу, стоматологічні послуги.

На сьогодні середній розмір гранту становить майже 245 тис. грн.

У вас є бізнес-ідея і ви плануєте відкрити власну справу або ж маєте на меті розширити діючий бізнес, а ще орієнтуєтесь на створення нових робочих місць? Скористайтеся урядовою програмою "єРобота" та отримайте мікрогрант  задля досягнення поставлених цілей.

Потрібна консультація з питань надання мікрогрантів? Отримайте її від фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь