A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

УВАГА! ТРАВМОНЕБЕЗПЕЧНІ ЗИМОВІ ФАКТОРИ

Дата: 13.12.2023 10:59
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Про кожний нещасний випадок потерпілий або працівник, який його виявив, чи інша особа свідок нещасного випадку повинні негайно повідомити керівника робіт, який безпосередньо здійснює контроль за станом охорони праці на робочому місці, чи іншу особу підприємства і вжити заходів до надання необхідної допомоги потерпілому. Особливо треба бути уважними в зимовий період, адже щорічно реєструється сумна статистика травмувань, пов’язаних з ожеледдю, а також спостерігається зростання виробничого травматизму, серед причин яких слід відмітити дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок погіршення погодних умов на дорогах загального користування, падіння працівників при пересуванні залишками опалого листя, під час пересування тротуарами і дорогами населених пунктів та безпосередньо територіями підприємств, які були вкриті снігом, талою кригою, не оброблені відсівом, та внаслідок ожеледиці.

ОТРИМАТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ з питань профілактики виробничого травматизму та розслідувань нещасних випадків на виробництві можна за номером 096 044 8091, або за адресою: м. Кропивницький, проспект Європейський, буд. 11а, кабінет 306.

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області застерігає працівників щодо безпечного пересування територіями підприємств та населених пунктів.

Щоб зменшити ризик травм в ожеледицю, працівникам слід дотримуватись таких порад https://docs.google.com/document/d/11yiK-X7aTvJkRZLBFMfw03SDsElKzMVy/edit?usp=sharing&ouid=114083525675358086087&rtpof=true&sd=true

 

 

 

Світлана КРИВЕНКО,

начальник управління контрольно-перевірочної роботи

головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь