A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Які документи подаються для отримання компенсації учасником бойових дій витрат на проїзд до місця проходження профнавчання?

Дата: 30.11.2023 15:12
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Для отримання учасником бойових дій компенсації витрат на проїзд до місця проходження професійного навчання, здобувач освіти подає до обласного центру зайнятості (філії) заяву за встановленою формою.

Форма зазначеної  заяви є додатком 2 до Порядку реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984, що набрала чинності 19 вересня 2023 року. Це врегульовано пунктом 14 зазначеного Порядку.

Заява подається до останнього дня календарного місяця, в якому завершено професійне навчання, але не пізніше ніж протягом п’яти календарних днів після його завершення. 

До заяви здобувачем освіти додаються квитки на проїзд до місця проходження професійного навчання та у зворотному напрямку.

Довідково. Матеріал є черговим з розкриття інформації про експериментальний проект. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 10 листопада 2023 року, посилання тут http://surl.li/neims

Все про навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни за посиланням http://surl.li/lnnbl

Є питання щодо організації професійного навчання? Звертайтеся, до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте, контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9 .

Пишіть у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь