Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Про скликання 22 сесії сільської ради

Дата: 17.11.2023 09:56
Кількість переглядів: 87

 Засідання 22 сесії Ганнівської сільської ради відбудеться 23 листопада 2023 року о 10:00 год. в приміщенні Ганнівського сільського будинку культури.

 

Порядок денний додається: 

  1. Про визначення нових уповноважених осіб у Всеукраїнській асоціації громад (Інформує Гаразда Л.Д.)
  2. Про звернення Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської  області до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення
  3. Про звернення Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської  області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття законопроекту №8401 "Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану"
  4. Про звернення Ганнівської сільської ради Новоукраїнського району Кіровоградської  області до Верховної Ради України щодо  відхилення законопроекту «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прав осіб з інвалідністю на працю»
  5. Про  затвердження Положення про місцеву пожежну команду на території Ганнівської сільської ради
  6. Про надання дозволу на списання основних засобів. (Бондаренко)
  7. Про внесення змін до бюджету Ганнівської сільської ради
  8. Про надання дозволу на розборку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд 0.25га (присадибна ділянка) гр. Ланецькій Тетяні Вікторівні.
  9. Про надання дозволу на розборку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд 0.25га (присадибна ділянка) гр. Прокопчук Інні Миколаївні.
  10. Про надання дозволу на розборку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд 0.25 га (присадибна ділянка) гр. Позняковій Любов Леонідівні.
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду строком на 49 років для городництва  0.5000 га гр. Прокопчук Інні Миколаївні
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду строком на 20 років для городництва 0.6000 га гр. Ткачуку Володимиру Миколайовичу.
  13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду строком на 20 років для городництва  0.6000 га гр. Ткачук Наталії Олександрівни.
  14. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Кравченку Володимиру Андрійовичу.
  15. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Кравченко Валентині Павлівні.
  16. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Дьолог Ірині Василівні.
  17. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Дьологу Василю Михайловичу
  18. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Дьолог Еріці Йосипівні.
  19. Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду для городництва  площею 0,6000 га. Гр. Чупріну Валентину Борисовичу
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для ведення городництва гр. Тяску Івану Васильовичу площею 0,47га
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для ведення городництва гр. Нароженку Олександру Васильовичу  площею 0,60 га.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для ведення городництва гр. Нароженко Оксані Володимирівні  площею 0,60 га.
  23. Про розгляд заяви Аззи Марії Олександрівни.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романенко Борису Павловичу.
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кондратівій Наталії Володимирівні
  26. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок
  27. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок.
  28. Про розгляд заяви гр. Колотова Р.В
  29. Про внесення змін до комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, їх сімей, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та учасників-добровольців – мешканців Ганнівської територіальної громади на 2021-2025 роки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь