A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю: куди звертатись роботодавцю для її отримання?

Дата: 15.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 року).

Для отримання компенсації роботодавець подає до філії обласного центру зайнятості за місцем провадження його господарської діяльності заяву та необхідні документи. Це врегульовано пунктом 6 вказаного Порядку.

При цьому слід зазначити, що компенсація надається обласним центром зайнятості. Рішення про надання (відмову в наданні) компенсації приймається протягом 10 робочих днів з дня подання документів. Рішення оформляється наказом. Це рішення філією обласного центру зайнятості протягом 3-х робочих днів надсилається роботодавцю (на адресу електронної пошти).

Довідково. Матеріал є черговим з розкриття інформації про зазначену компенсацію. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі  Facebook 11 вересня 2023 року https://is.gd/O2bcCK 

Постанова Кабінету Міністрів України від  22 серпня 2023 року № 893 за посиланням http://surl.li/kiuih

Ви роботодавець і у вас виникають питання, пов’язані зі сферою зайнятості?  Звертайтеся до найближчої філії обласного центру зайнятості або їхніх структурних підрозділів! Контакти та e-mail  адреси тут http://surl.li/emipw. Пишіть у Telegram-канал Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь