A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

«Рестарт. Як відновити кар’єру після перерви»: поради від служби зайнятості

Дата: 11.09.2023 14:43
Кількість переглядів: 76

Пошук роботи – це теж робота. Однак чимало людей стикаються зі стресом, коли повертаються до пошуків роботи після тривалої перерви. Відновлення професійної кар’єри потребує значних емоційних зусиль, але якщо співпрацювати із відповідними фахівцями, то цю проблему можна швидко здолати.

Тож, аби громадяни швидше проходили цей етап, фахівці філій Кіровоградського обласного центру зайнятості проводять тренінги «Пошук роботи після перерви».

Яка мета таких тренінгів? Визначити перешкоди, що заважають знайти роботу, та шляхи їх подолання; підвищити мотивацію та активність у пошуку роботи – серед першочергових завдань.  

Під час заходу присутніх знайомлять із факторами, які заважають знайти роботу. Так вагомими чинниками, що перешкоджають у працевлаштуванні, є пасивність, нереалістичні уявлення про ціну власних професійних компетенцій та відсутність навичок щодо проходження співбесіди з роботодавцем.

Фахівці служби зайнятості надасть слухачам поради щодо працевлаштування та вибору майбутньої професії: «Плануйте свої справи, це допоможе уникнути критичних ситуацій, які можуть вивести вас з рівноваги. Шукайте плюси, у разі невдачі усвідомте ситуацію, що склалася, і знайдіть позитивні моменти. Та пам’ятайте: необхідно вірити! Все вдасться, і робота мрії зовсім поруч». 

Якою б довгою не була перерва в роботі, важливо те, що ви хочете працювати і приносити користь не лише собі, а й суспільству. 

Запрошуємо вас взяти участь у семінарах, вебінарах та тренінгах, які систематично проводять фахівці Державної служби зайнятості. Орієнтовний графік проведення заходів за посиланням.

Готові знайти омріяну роботу? Чекаємо вас у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості або телефонуйте нам, контакти тут. Усі актуальні пропозиції роботи також можна переглянути самостійно:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь