Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

“ГІДРОСИЛА ЛЄДА”: ЕФЕКТИВНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА БЕЗПЕКОЮ ПРАЦІ

Дата: 30.06.2023 09:39
Кількість переглядів: 107

метою забезпечення більш комфортних умов праці та зменшення впливу шуму на працівників виробництва від галтувальних барабанів, обладнання відокремлено в інше приміщення, з товстими, шумопоглинаючими стінами.

Працівників, які працюють на пресовому обладнанні забезпечено спеціальними навушниками або берушами, захисними окулярами. Для полегшення використання паливно-мастильних матеріалів, їх закупівлю здійснюють у пластикових каністрах.

Усі працівники підприємства проходять медичний огляд згідно з планом-графіком їх проведення. За результатами проведення періодичного медичного огляду працівників на нараді адміністрації підприємства за участю керівників структурних підрозділів розглядаються рекомендації, які викладені в заключному акті. 

У 2023 році всі працівники підприємства, які підлягають медичному огляду, пройшли медичний огляд та відповідно до заключного акту медогляду допущені до роботи.

Інженер з охорони праці підприємства співпрацює з уповноваженими спеціалістами з охорони праці головного управління під час проведення профілактичної роботи, звертається за консультацією щодо удосконалення системи управління охороною праці підприємства для її більш ефективного функціонування.

Щоденна системна робота зі створення ефективного функціонування СУОП на підприємстві надає можливість звести до мінімуму реалізацію ризиків настання нещасних випадків, запобігти професійним захворюванням та зберегти життя і здоров’я працівників підприємства.

Такий досвід роботи повинен стати нормою для тих підприємств, де відсутня системна робота з безпеки та гігієни праці.

 

Ольга ЯНЧУК,

заступник начальника управління – начальник відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи

головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь