A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

На засіданні комісії

Дата: 21.06.2023 10:55
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Фото без опису

 20.06.2023 року було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ганнівської сільської ради.

     На порядку денному були розглянуті питання  щодо надання дозволу батьку малолітньої дитини на укладання та підписання договорів щодо майна від імені та на користь дитини, а також затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, з урахуванням пропозицій членів міждисциплінарної команди.

     Батьків дитини, які звернулися з відповідними заявами та були присутні на засіданні комісії, було попереджено про юридичну відповідальність за порушення майнових прав і законних інтересів малолітньої дитини.

     За результатами наданих на розгляд комісії матеріалів службою у справах дітей, фахівця із соціальної роботи, батьків, були прийняті  відповідні рішення та затверджений індивідуальний план соціального захисту дитини, щодо попередження негативних проявів до дитини та сприяння в подоланні  складних життєвих обставинах, з урахуванням пропозицій суб'єктів міждисциплінарної команди.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь