A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Анкетування ВПО: кожна п’ята ВПО має потребу у працевлаштуванні

Дата: 11.05.2023 10:17
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну чимало українців змушені були залишити свої домівки і переїжджати в іншу місцевість. Вони покинули не лише свої домівки, але й свої робочі місця.

Задля вивчення потреб внутрішньо переміщених осіб у працевлаштуванні фахівці Державної служби зайнятості проводять анкетування. За результатами анкетування внутрішньо переміщених осіб, які переїхали на Кіровоградщину, а це 2466 осіб, майже кожен п'ятий шукає роботу, у тому числі тимчасову або за сумісництвом.

Чимала частка із цих громадян, а це 882 особи, роботу не шукають, адже вони перебувають у трудових відносинах з роботодавцем або планують повертатися на постійне місце проживання.

З початку року на обліку у підрозділах служби зайнятості області перебувало майже 1,2 тис. осіб. З них у поточному році звернулися 407 осіб. Працевлаштовано за сприяння служби зайнятості 164 особи. Професійне навчання проходило 23 особи, до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру залучено 40 осіб.

Тож, якщо ви маєте намір знайти роботу, перебуваєте у її пошуку або ж бажаєте отримати консультацію з питань, що стосуються сфери зайнятості, звертайтеся на «гарячу лінію» Кіровоградського обласного центру зайнятості:

з питань працевлаштування, постановки та перебування на обліку +380665818784;  (0522) 32 17 68;

з питань виплати допомоги по безробіттю +380689001132 або +380934787082;

із загальних питань роботи центрів зайнятості та їх діяльності +380934787081  або (0522) 32 03 44.

Ми є в Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot 

Ви переїхали на Кіровоградщину з територій, де проходять активні бойові дії, маєте намір знайти роботу, а трудові відносини з попереднім роботодавцем не розірвані? Державна служба зайнятості вам у цьому допоможе. Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь