A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Електронний документообіг: що треба знати бухгалтерові та бути в курсі останніх трендів

Дата: 24.04.2023 15:49
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Навіщо потрібен електронний документообіг, що таке ЕДО, які є його види, як він працює між компаніями, як розпочати договірну діяльність в електронному вигляді, як обрати систему ЕДО, як  впливає IP-адреса на прийняття звітності до податкової, чи може бухгалтер підписувати е-документи КЕП-ом свого керівника, чи можливе підписання документів, надісланих з Deals через ЕДО іншого провайдера?

Ці питання сьогодні виникають і у вас? Поспішайте на курси цільового призначення за навчальною програмою «Фінансовий аналіз та основи впровадження ЕДО для бухгалтера», які організовує Державна служба зайнятості.

Ви запитаєте для чого бухгалтерам ЕДО? Відповідь проста - це економія часу та фінансів, швидкість та зручність, адже документи завжди під рукою.

Навчання стартує 27 квітня 2023 року, а проводитимуть його викладачі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприянням Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь