A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

#Підтримка_підприємництва: які зміни відбулись у законодавстві

Дата: 11.04.2023 15:44
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року738 Деякі питання надання грантів бізнесу було затверджено 3 порядки

  • Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу,

  • Порядок надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства,

  • Порядок надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства.

До зазначених порядків були внесені відповідні зміни. Інформація про них розміщувалась на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook.

Наразі буде йти мова про чергові зміни. Тож урядовою постановою від 30 березня 2023 року № 286 затверджено зміни до постанови Деякі питання надання грантів бізнесу. Також внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1156 Деякі питання фінансування підтримки малого та середнього бізнесу.

У частині змін до постанови № 738 зазначимо, що вони стосуються трьох вищевказаних порядків. Також затверджено Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей.

Постанова № 286 набрала чинності 01 квітня 2023 року, крім її норм, які стосуються Порядку надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей та змін до постанови № 1156. Ці зміни наберуть чинності 10 квітня 2023 року.

До Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства та Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства Державна служба зайнятості має опосередковане відношення. Водночас слід зазначити, що добір працівників на робочі місця, які створюються внаслідок отримання цих грантів, може здійснюватися за сприянням служби.

Інформація про зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу та Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей буде розміщена на нашій сторінці найближчим часом під рубрикою #Підтримка_підприємництва

Вже зараз можна ознайомитись з текстом постанови Кабінету Міністрів України на урядовому вебпорталі http://surl.li/gaosn

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68.

Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir 

#ДСЗ #Підтримка_підприємництва


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь