A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Рятуйте життя та будуйте майбутнє: є потреба у демінерах

Дата: 27.03.2023 15:36
Кількість переглядів: 109

Британська неурядова організація MAG запрошує повнолітніх жінок та чоловіків Кіровоградщини доєднатись до команди професіоналів, які долають наслідки російської агресії в Україні.

Організація займається пошуком зацікавлених у працевлаштуванні людей, щоб якнайшвидше розпочати очищення територій від мін та інших вибухонебезпечних залишків війни. 

Наразі MAG пропонує вакансію «Демінер/фахівець з розмінування територій». Це офіційне працевлаштування відповідно до вимог трудового законодавства України, заробітна плата 36 900 до оподаткування, «вахтовий» графік роботи (орієнтовно 10/4).

Посада не потребує спеціальних вмінь та навичок, адже всі наші спеціалісти проходять поглиблений курс навчання з виявлення вибухонебезпечних предметів (однак, якщо є попередній досвід роботи, це неодмінний плюс, який може допомогти зробити кар’єру в організації).

У роботі ми використовуємо сучасне обладнання з дотриманням необхідних норм та правил безпеки, і, додатково забезпечуємо страхування життя та здоров'я у разі нещасного випадку.

Ви у пошуках роботи і вас зацікавила ця інформація? Звертайтеся до спеціалістів з пошуку персоналу: Юлія Нагорна +38 099 224 27 84 yuliia.nahorna@maginternational.org або Максим Ярошевський +38 099 224 16 20 Maksym.Yaroshevskyi@maginternational.org

Ознайомитись з вимогами до вакансії та надіслати власне резюме ви можете за посиланнями: http://surl.li/frong або http://surl.li/fromr

Довідково. Mine Advisory Group (MAG) - міжнародна гуманітарна організація, яка понад 30 років займається розмінуванням територій у країнах, де ведуться бойові дії.

В Україні організація долучається до протимінної діяльності та інформування населення про мінну безпеку. Наразі філія цієї організації відкрилася у Кропивницькому.

Шукаєте роботу і є бажання ознайомитися з іншими актуальними вакансіями регіону? Відвідайте сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості, посилання тут https://cutt.ly/qKFhLXK  або доєднайтеся до телеграм-каналу «Робота зараз:  Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb , де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії за регіоном чи галуззю.

Є інші питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Контактиhttp://surl.li/eghis Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь