A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Квота імміграції в Кіровоградській області на 2023 рік: на які категорії іноземців вона встановлена?

Дата: 15.02.2023 09:39
Кількість переглядів: 84

 

Нагадаємо, що роботодавці можуть застосовувати працю іноземців та осіб без громадянства без дозволу Державної служби зайнятості, якщо такі іноземці одержали дозвіл на імміграцію. Це врегульовано статтею 42 Закону України “Про зайнятість населення”.

Такий дозвіл надається відповідно до норм Закону України “Про імміграцію” у межах квоти імміграції, яка встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Квоту імміграції на 2023 рік за категоріями іммігрантів у розрізі регіонів встановлено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2023 року № 111-р.

Для Кіровоградської області встановлено квоту величиною 133 особи, з них               30 – для діячів науки та культури, імміграція яких відповідає інтересам України, та 40 – для висококваліфікованих спеціалістів і робітників, гостра потреба у яких є відчутною для економіки України.

Окремо зазначаємо, що для категорії іноземців, що здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менше 100 тисяч доларів США, квота встановлена без обмежень.

Ознайомитись з текстом розпорядження можна на урядовій вебсторінці http://surl.li/euety

Є питання щодо видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства? Телефонуйте за номером (0522) 32 28 41.

Виникають інші питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до обласного центру зайнятості, філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості https://cutt.ly/HMAUMJQ

Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь