A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

  Про проведення навчання-тренінгу

Дата: 25.01.2023 14:39
Кількість переглядів: 117

                                  

           Фото без опису

       В рамках реалізації гуманітарного проекту «Швидке реагування для підтримки дітей та їх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, постраждалих від війни в Україні», який реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з благодійною організацією «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє», в м.Новоукраїнка, 17 січня відбувся тренінг «Взаємодія служб у справах дітей та закладів надання соціальних послуг територіальних громад в інтересах сімей з дітьми», який був спрямований на підвищення ефективної взаємодії між службами у справах дітей та закладами надання соціальних послуг в інтересах дітей та їх сімей.  Навчання було організовано та проведено  спеціалістами Кіровоградського обласного центру соціальних служб обласної військової адміністрації.

         У тренінгу  приймали участь представники 12 територіальних громад області. Від Ганнівської громади  брали участь начальник служби у справах дітей Олександр Андрескул та фахівець із соціальної роботи Людмила Бойко. 

         Основними темами навчання-тренінгу були: Соціальний захист дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Розгляд нормативно-правових актів та механізмів взаємодії між суб'єктами соціальної роботи. Прийняття рішень в найкращих інтересах дитини. Вплив прийнятих рішень на дитину та партнерство в інтересах сімей з дітьми.

          Також проводилися практичні заняття, на яких присутні мали можливість поділитися своїм досвідом роботи, поспілкуватися з колегами.

            Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь