A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

На засіданні комісії

Дата: 29.08.2022 16:08
Кількість переглядів: 175

                 На засіданні комісії

     16.08.2022 року було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ганнівської сільської ради.

     На порядок денний було винесено 4 питання. Це: призначення опікуном кандидата в опікуни гр. С. над  майном дитини-сироти, яке належить їй відповідно свідоцтва про право на спадщину за законом,  надання висновку про доцільність (недоцільність) повернення дитини з Новоукраїнської лікарні в сім'ю гр.  С. та гр. К., про взяття під соціальний супровід сім'ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах,   постановка на відповідні обліки дитини  та сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

     За результатами наданих на розгляд комісії матеріалів службою у справах дітей виконавчого комітету, фахівця із соціальної роботи та інформації старости старостинського округу, заслуховування кандидата в опікуни, батьків, були прийняті  відповідні рішення та затверджений індивідуальний план соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, з урахуванням пропозицій суб'єктів міждисциплінарної команди.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь