Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Проведення профілактичної роботи щодо захисту прав дітей на території громади

Дата: 19.07.2022 10:09
Кількість переглядів: 674

Проведення профілактичної роботи

щодо захисту прав дітей на території громади

     Службою у справах дітей виконавчого комітету Ганнівської сільської ради, з метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, разом із фахівцем  із соціальної роботи, поліцейським офіцером громади, з залученням старост старостинських округів та представників фельдшерських пунктів, в травні-липні поточного року було організовано та проведено виїзди по території громади.

     Під час виїздів комісійно були обстежені умови проживання дітей, які  перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які проживають у сім'ях опікунів, піклувальників, дітей, з сімей внутрішньо переміщених громадян та інших категорій сімей з дітьми, які перебувають на відповідних обліках та потребують уваги органу опіки та піклування сільської ради.

     Особлива увага зверталася на контроль батьків за проведенням дозвілля своїх дітей. Перебування на водоймах. Дотримання часових обмежень та вимог комендантської години.

     Під час обстежень житлово-побутових умов проживання вказаних категорій дітей, було складено 35 актів обстежень. За неналежне виконання  батьківських обов'язків  щодо виховання дітей винесено офіційне попередження. Батьки, у разі виявлення повторних порушень фактів безвідповідального батьківства, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

     Також було надано рекомендації, консультації опікунам, піклувальникам та ознайомлено зі змінами в законодавстві, щодо умов їх відповідальності, виїзду з постійного місця проживання у період військового стану.

     Особливу увагу було приділено недопущенню продажу неповнолітнім спиртних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів у закладах торгівлі. Реалізаторам та власникам магазинів звернуто увагу на їх відповідальність за порушення вимог чинного законодавства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь