A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Питання – відповідь

Дата: 20.04.2022 11:15
Кількість переглядів: 168

Питання – відповідь

 

Чи передбачена відповідальність за подання недостовірних даних при отриманні компенсації витрат на оплату праці переселенців?

 

Відповідно до пункту 17 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, роботодавець та працевлаштована особа несуть відповідальність за достовірність документів і відомостей, що є підставою для надання компенсації витрат, та цільове використання отриманих коштів відповідно до законодавства.

У разі подання недостовірних документів та відомостей, передбачених вказаним Порядком, нецільового використання роботодавцем отриманих коштів або використання їх з порушенням роботодавець добровільно чи на підставі рішення суду зобов’язаний повернути кошти, отримані або використані з порушенням.

Також слід враховувати, що базовий центр зайнятості (філія обласного центру зайнятості) має право перевіряти достовірність відомостей, поданих роботодавцем для отримання коштів, дотримання порядку їх використання роботодавцем.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь