A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

ПРО ПОНОВЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

Дата: 19.04.2022 12:49
Кількість переглядів: 164

Увага !

З 14 квітня 2022 року до Кропивницької районної військової адміністрації Кіровоградської області можна подавати заяви на проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців.

З метою донесення до відома громадськості інформації про відновлення роботи Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та про особливості державної реєстрації в умовах воєнного стану, на офіційному сайті Кропивницької районної військової адміністрації Кіровоградської області ( https//kirrda.kr-admin.gov.ua) в розділі «Новини» та на сторінці у мережі Fecebook розміщена інформація про виключний перелік реєстраційних дій , щодо яких можна подавати заяви на державну реєстрацію, нормативно-правова база,  яка  регулює вказаний порядок та контактні номери телефонів.

У разі необхідності проведення державної реєстрації вони можуть звертатися до державного реєстратора Кропивницької районної військової адміністрації Кіровоградської області Урсатія А.Ю.                                         ( м. Кропивницький,вул. Дарвіна,25, кімната 11,                          тел.:( 0522)56-77-48


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь