A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

На засіданні комісії

Дата: 18.03.2022 10:03
Кількість переглядів: 224

Фото без опису   Фото без опису

                                                                              На засіданні комісії

 

     23.02.2022 року було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Ганнівської сільської ради.

     На порядок денний було винесено 3 питання.

     Два з них – виконання  батьківських обов'язків батьками,  жителів громади, відносно своїх двох малолітніх та однієї неповнолітньої дитини.

     За результатами наданих на розгляд комісії матеріалів службою у справах дітей виконавчого комітету, фахівця із соціальної роботи та інформацій старост старостинських округів, заслуховування батьків, було прийняте рішення щодо направлення матеріалів відносно гр. С. до Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області для подальшого притягнення до адміністративної відповідальності по статті 184 КУпАП за невиконання обов'язків щодо виховання неповнолітнього сина.

      Поставлено сім'ю гр. Д. та гр. Б. на відповідні обліки фахівця із соціальної роботи та служби у справах дітей для подальшого проведення заходів щодо соціального супроводу сім'ї.

      Поліцейським офіцером громади Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області  був складений адміністративний протокол для подальшого направлення до Новоукраїнського районного суду щодо притягнення до відповідальності гр.Б..

     Також по інших питаннях, які розглядалися на засіданні комісії, були прийняті відповідні рішення, та затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, з урахуванням пропозицій суб'єктів міждисциплінарної команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь