A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Кіровоградщина – у «помаранчевій» зоні карантину

Дата: 11.02.2022 14:45
Кількість переглядів: 659

   Від 10 лютого, Кіровоградщина перейшла до «помаранчевої» зони епіднебезпеки. Чи змінилися при цьому карантинні обмеження, розповіли в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

В «помаранчевій» зоні епіднебезпеки, як і в «жовтій», аби заходи відбулися й заклади мали змогу працювати та приймати відвідувачів 100% працівників, відвідувачів, учасників повинні мати один з трьох видів документів:

негативний результат ПЛР-тестування або експрес-тесту (дійсний 72 години);

документ про одужання від COVID-19, чинність якого підтверджена в додатку Порталу Дія (дійсний 105 днів з дати встановлення діагнозу);

документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (дійсний 365 днів) або однієї дози дводозної вакцини (дійсний лише 30 днів від дати введення вакцини).

У закладах освіти здійснювати навчальний процес (середня та старша ланки школи) дозволено за умови 100% вакцинації усіх залучених працівників – двома дозами (дійсний 365 днів) чи однієї дозою дводозної вакцини (дійсний лише 30 днів від дати введення вакцини), або за наявності документа про одужання від COVID-19 чи висновку лікаря про абсолютне протипоказання до вакцинації (анафілактичний шок).

Перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах дозволені відповідно до кількості місць для сидіння та 50% місць для стояння, якщо це передбачено технічною характеристикою транспортного засобу. При цьому всі пасажири, водій, кондуктор тощо мають використовувати захисні маски.

Нагадаємо, що за відсутність вдягнутої маски або неправильне її застосування передбачається адміністративна відповідальність у вигляді штрафу, який складає від 170 до 255 гривень. За порушення протиепідемічних заходів та правил карантину відповідно до ч.1 ст.44-3 КУпАП передбачено накладання штрафу на громадян – від 17 до 34 тис. грн та на посадових осіб – від 34 до 170 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь