A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Профілактика правопорушень

Дата: 09.02.2022 09:08
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

   07.02.2022 року службою у справах дітей виконавчого комітету Ганнівської сільської ради за участі фахівця із соціальної роботи, представників секторів ювенальної превенції, кадрового забезпечення та поліцейським офіцером громади Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області було проведено заходи з учнями старших класів КЗ «Ганнівський академічний ліцей-центр позашкільної освіти» Ганнівської сільської ради та Кропивницької філії щодо недопущення скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, безпеки в інтернеті, булінгу серед неповнолітніх та профорієнтація учнів старших класів щодо вступу до вищих навчальних закладів МВС України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Також було проведено індивідуально-профілактичну роботу з учнями, які потребують уваги дирекцій закладів освіти та соціальних служб.

Фото без опису

     За місцем проживання проведено роз'яснювально-профілактичну роботу з  батьками учнів, які допускають пропуски занять без поважних причин, перебувають на відповідних обліках та потребують контролю за їх навчанням та поведінкою.

Фото без опису

     Двом батькам учнів були винесені офіційні попередження про недопущення ухилення від виконання своїх батьківських обов'язків по вихованню та утриманню дітей.

   Відносно 1 особи було складено адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП України, який буде направлено до суду для прийняття рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь