A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Чи можна подати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця через ЦНАП районної державної адміністрації?

Дата: 14.12.2021 13:24
Кількість переглядів: 242

Фото без опису   

Питання – відповіді

Застосування праці іноземців

 

Чи можна подати документи для отримання дозволу на застосування праці іноземця через ЦНАП районної державної адміністрації?

 

Законодавство про зайнятість населення передбачає, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.

Для отримання дозволу роботодавець подає необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Подати документи можливо також через центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП).

Наразі в Кіровоградській області наявні 4 районні державні адміністрації (далі – РДА) (Кропивницька, Новоукраїнська, Олександрійська та Голованівська).

Свого часу були досягнуті домовленості (укладено меморандуми) про подання документів через ЦНАПи частини РДА (раніше в області була 21 РДА), у тому числі Кропивницької, Новоукраїнської та Голованівської. В Голованівському районі ЦНАП РДА ліквідовано. При інших двох адміністраціях ЦНАПи наразі працюють.

Ознайомитись з процедурою подання документів через такі ЦНАПи можливо на вебсторінках адміністрацій. Наприклад, на сайті Новоукраїнської РДА існує розділ “ЦНАП”.

Детальніше за посиланням: http://nu.kr-admin.gov.ua/CNAP/golovna.htm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь