Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

26 червня в Кропивницькому сільському клубі пройшов фестиваль української пісні, присвячений 25-й річниці Конституції України та Дню молоді.

Дата: 29.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 663

Українська народна пісня вражає розмаїттям жанрів, стилів, глибиною змісту, незбагненною й незрівняною за своєю красою й простотою поезії. Бо ж недарма народна пісня творилася протягом тисячоліть, а, отже, пройшла такий відбір, якого не знав жоден музичний жанр.

Пісня-душа народу.

26 червня в Кропивницькому сільському клубі пройшов фестиваль української пісні, присвячений 25-й річниці Конституції України та Дню молоді.  Під час заходу з вітальним словом звернулися сільський голова Людмила Гаразда та начальник відділу освіти. молоді та спорту, культури і туризму Наталія Грязнова та вручили подяки за активну участь у фестивалі, професіоналізм та старанне виконання обов’язків

Дякуємо за теплий прийом і гарний настрій Кропивницькому старостинському округу (староста - Наталія Красноштан) та завідувачу Кропивницького СК - Аззі Марії Олександрівні, а також всім, хто долучився до фестивалю!!!

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь