A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

26 червня в Кропивницькому сільському клубі пройшов фестиваль української пісні, присвячений 25-й річниці Конституції України та Дню молоді.

Дата: 29.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 627

Українська народна пісня вражає розмаїттям жанрів, стилів, глибиною змісту, незбагненною й незрівняною за своєю красою й простотою поезії. Бо ж недарма народна пісня творилася протягом тисячоліть, а, отже, пройшла такий відбір, якого не знав жоден музичний жанр.

Пісня-душа народу.

26 червня в Кропивницькому сільському клубі пройшов фестиваль української пісні, присвячений 25-й річниці Конституції України та Дню молоді.  Під час заходу з вітальним словом звернулися сільський голова Людмила Гаразда та начальник відділу освіти. молоді та спорту, культури і туризму Наталія Грязнова та вручили подяки за активну участь у фестивалі, професіоналізм та старанне виконання обов’язків

Дякуємо за теплий прийом і гарний настрій Кропивницькому старостинському округу (староста - Наталія Красноштан) та завідувачу Кропивницького СК - Аззі Марії Олександрівні, а також всім, хто долучився до фестивалю!!!

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь