A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Безпека життєдіяльності – запорука успіху будь-якого агропідприємства

Дата: 25.05.2021 12:13
Кількість переглядів: 267

Безпека життєдіяльності – запорука успіху будь-якого агропідприємства

 

Для багатьох керівників сільськогосподарських підприємств, пріоритетними залишаються завдання щодо створення належних та безпечних умов праці найманих працівників, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням у процесі трудової діяльності.

Оскільки якість виконання сільськогосподарських робіт залежить від навичок та вмінь самих працівників, керівники аграрних підприємств усіляко підтримують проходження шукачами роботи, їхніми майбутніми працівниками, курсів щодо дотримання безпечного ведення робіт на підприємствах сільськогосподарської галузі, адже безпека професійної діяльності – запорука не лише успіху, а й життєдіяльності кожної людини.

На допомогу роботодавцям приходить служба зайнятості, яка сприяє підвищенню якості робочої сили у даному напрямку і організовує під конкретне замовлення роботодавців професійне навчання, використовуючи при цьому різні його форми.

Наприклад, у травні за сприяння Новоукраїнської районної філії обласного центру зайнятості на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості на замовлення провідних сільськогосподарських підприємств району було організовано онлайн-навчання безробітних за програмою «Безпечне виконання робіт у сільськогосподарській галузі».

Під час навчання були розглянуті загальновиробничі вимоги до охорони праці у сільськогосподарському виробництві, пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці, надання першої медичної допомоги у разі нещасного випадку та ін.

Крім того, безробітні отримали розширену та корисну інформацію щодо норм та правил безпечної поведінки при виконанні робіт, яка може стати їм у нагоді не лише під час виконання професійних завдань, а й в житті.

Слід наголосити, що загалом з початку року за допомогою Новоукраїнської районної філії на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пройшли навчання близько 60 безробітних, які успішно закінчили навчання та були працевлаштовані до роботодавців-замовників.

 

Юлія Чабан, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь