Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Тиждень безпеки життєдіяльності в громаді

Дата: 06.05.2021 15:35
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

28-29 квітня у рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності згідно Плану, Ганнівським академічним ліцеєм  було проведено ряд заходів до Дня цивільного захисту та Всесвітнього дня охорони праці. 

 

 

Фото без опису

Одмим з таких заходів був виїзд Новоукраїнських рятувальників в освітній заклад Ганнівської сільської ради.

Фото без опису

Та наочний показ новенького аварійно-рятувального автомобіля, який  рятувальники отримали відповідно  до Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні.

Фото без опису

Спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу обладнані складним гідравлічним та пневматичним інструментом для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

Основною метою заходів було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; популяризація  основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді;  розвиток  в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування  гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти; пропагування професії рятувальника.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь