A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Навчально-практичний семінар для освітян

Дата: 26.03.2021 14:53
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

25 лютого 2021 року  керівний склад загально середніх та дошкільних закладів освіти  Ганнівської територіальної громади відвідали навчально-практичний семінар на тему: «Організація заходів цивільного захисту».Фото без опису

Організовано семінар завідувачем навчально-консультаційного пункту м. Новоукраїнка НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Віктором Куртичаном. В організації заходу активну участь приймали начальники вказаних відомств, голови територіальних громад та голова міста Новоукраїнки.

Фото без опису

Заняття, проведені методистом НМЦ ЦЗ та БЖД Кіровоградської області Т. Александровою, були присвячені: правильній організації та функціонуванню структури цивільного захисту закладу освіти; розробці Плану реагування на НС та інструкції дій працівників в НС; системі навчання працівників до дій в НС; організації та проведенню Дня цивільного захисту та Тижня безпеки дитини в закладах загальної середньої та дошкільної освіти; особливостям функціонування базового (опорного) з питань ЦЗ та БЖД закладу освіти та особливостям планування його роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь