A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Проведення профілактичної роботи на території громади

Дата: 19.03.2021 11:40
Кількість переглядів: 508

Фото без опису  

З метою забезпечення прав та інтересів дітей, ССД  виконавчого комітету Ганнівської сільської ради в лютому та березні місяцях поточного року, разом з фахівцем соціальної роботи, з залученням старост старостинських округів, представників фельдшерських пунктів, дільничного офіцера громади, було проведено виїзди до с. Приют. ,с. Кропивницьке, с. Юр’ївка, с. Григорівка, та с. Шишкине.

    Під час виїзду було комісією  перевірено умови проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей, які проживають в сім’ях опікунів,  піклувальників, перебувають на відповідних обліках служби у справах дітей та потребують особливі уваги органу опіки, піклування  Ганнівської с/ ради.

    Під час обстеження житлово-побутових умов проживання вказаних категорій дітей, було складено акти обстежень. Винесено два офіційних попередження за неналежне виконання батьківських обов’язків  щодо виховання та навчання своїх дітей.  

    Батьки попереджені, що в разі виявлення повторних порушень, вони будуть притягнуті до адміністративної відповідальності. По деяких  випадках були відібранні письмові пояснення.

  - Проводилося розяснювальна робота з батьками.

    -Надавалася консультація, рекомендації опікунам,  піклувальникам.

    -Особливу увагу було приділено недопущенню продажу неповнолітнім  спиртних, слабоалкогольних та  тютюнових виробів закладах торгівлі.

     -Реалізаторам та власникам магазинів було надано розяснення та попереджені про відповідальність за порушення вимог чинного законодавства.

      Рішенням в/комітету було надано статус дитини-сироти та  тимчасово,   до призначення піклувальника, влаштовано в  сім. Рідних.

     Готуються матеріали на засідання комісії з питань захисту прав дитини в/комітету.

     Також було проведено робочі зустрічі з директорами  закладів освіти, розташованих на території сільської ради, щодо відвідування занять учнями та проведення профілактичної роботи по  недопущенню правопорушень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь