A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Завітайте на нашу сторінку у Facebook. Ми чекаємо на ваші лайки!

Дата: 25.02.2021 10:47
Кількість переглядів: 1269

                                       

Завітайте на нашу сторінку у Facebook. Ми чекаємо на ваші лайки!

 

Усім добре відомо, що чисельність користувачів мережі Facebook стрімко зростає, а досвід використання його можливостей вказує на ефективність цієї соціальної мережі.

Тож, яким чином служба зайнятості використовує соціальну мережу Facebook? Для служби зайнятості це потужний канал для налагодження комунікацій з громадськістю, студентською та учнівською молоддю, шукачами роботи, безробітними, роботодавцями та іншими соціальними партнерами.

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості публікується пізнавальний та інформативний контент, що є актуальним для тієї чи іншої цільової аудиторії. Це публікації про ситуацію на ринку праці, актуальні вакансії та рівень оплати праці за ними, анонси щодо організації професійного навчання за професіями, що затребувані на ринку праці, а також корисні поради щодо пошуку роботи, вибору професій, складання резюме та роз'яснення чинного законодавства, що регулює сферу зайнятості.

На нашій сторінці можна дізнатися геолокацію установи, графік роботи та яким транспортом можна дістатися. Крім того, зазначена контактна інформація: службовий номер телефону, вебсайт і адреса електронної пошти.

Якщо Вас цікавлять питання, що стосуються сфери зайнятості – просто напишіть нам повідомлення у мессенджер і наші фахівці нададуть Вам кваліфіковану відповідь.

Тож приєднуйтесь до нас! Заходьте, читайте і підписуйтеся, щоб отримувати більше оперативної інформації щодо послуг служби зайнятості, її нових можливостей та напрацювань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь