Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

В місті Новоукраїнка створено навчально - консультаційний пункт.

Дата: 16.02.2021 16:23
Кількість переглядів: 943

  В місті Новоукраїнка створений та розпочав роботу в 2020 році  навчально-консультаційний пункт цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення, який розташований за адресою м.Новоукраїнка вул.Соборна,55 (на другому поверсі ЦПК Ювілейний).

            Навчально-консультаційний пункт (далі НКП) у м.Новоукраїнка  є структурним підрозділом Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області  створений як структурний підрозділ Центру для забезпечення наближення місця навчання слухачів до їх місця роботи і проживання та здійснення методичного супроводу підприємств, установ та організацій, що проводять навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, в умовах терористичного акта та особливого періоду.

           Основними завданнями є:

 Приймати участь у формуванні щорічних пропозицій щодо обсягів функціонального навчання, планів комплектування з його проходження та контрактів на навчання з юридичними та фізичними особами.

 Забезпечення методичного супроводу підприємств, установ, організацій  району, що проводять навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, в умовах терористичного акта та особливого періоду.

Надання консультаційно-методичної допомоги керівництву підприємств установ і організацій  Новоукраїнського району з питань практичного відпрацювання дій з планами реагування на надзвичайні ситуації, планами локалізації і ліквідації аварій (катастроф), планів цивільного захисту на особливий період.

Проведення практичного навчання по відпрацюванню дій персоналу підприємств, установ та організацій у надзвичайних ситуаціях.

Надання консультаційно-методичної допомоги керівництву навчальних закладів у підготовці та проведенні практичних заходів «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини».

Проведення просвітницько-інформаційної роботи та пропаганди знань серед населення з питань захисту і дій у надзвичайних ситуаціях.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь