Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

В місті Новоукраїнка створено навчально - консультаційний пункт.

Дата: 16.02.2021 16:23
Кількість переглядів: 925

  В місті Новоукраїнка створений та розпочав роботу в 2020 році  навчально-консультаційний пункт цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення, який розташований за адресою м.Новоукраїнка вул.Соборна,55 (на другому поверсі ЦПК Ювілейний).

            Навчально-консультаційний пункт (далі НКП) у м.Новоукраїнка  є структурним підрозділом Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області  створений як структурний підрозділ Центру для забезпечення наближення місця навчання слухачів до їх місця роботи і проживання та здійснення методичного супроводу підприємств, установ та організацій, що проводять навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, в умовах терористичного акта та особливого періоду.

           Основними завданнями є:

 Приймати участь у формуванні щорічних пропозицій щодо обсягів функціонального навчання, планів комплектування з його проходження та контрактів на навчання з юридичними та фізичними особами.

 Забезпечення методичного супроводу підприємств, установ, організацій  району, що проводять навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, в умовах терористичного акта та особливого періоду.

Надання консультаційно-методичної допомоги керівництву підприємств установ і організацій  Новоукраїнського району з питань практичного відпрацювання дій з планами реагування на надзвичайні ситуації, планами локалізації і ліквідації аварій (катастроф), планів цивільного захисту на особливий період.

Проведення практичного навчання по відпрацюванню дій персоналу підприємств, установ та організацій у надзвичайних ситуаціях.

Надання консультаційно-методичної допомоги керівництву навчальних закладів у підготовці та проведенні практичних заходів «Дня цивільного захисту» та «Тижня безпеки дитини».

Проведення просвітницько-інформаційної роботи та пропаганди знань серед населення з питань захисту і дій у надзвичайних ситуаціях.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь