Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Виставка продуктів харчування Ukrainian Food Expo

Дата: 05.01.2021 12:21
Кількість переглядів: 495

                                        ВИСТАВКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ UKRAINIAN FOOD EXPO     

З 24 по 25 березня 2021 року у Виставковому Центрі «Київ Експо Плаза» відбудеться IV Міжнародна виставка продовольчої продукції «Ukrainian Food Expo».

         Організатор виставки U Food Association.

Ukrainian Food Expo — це місце зустрічі всіх гравців продовольчого ринку та представників всієї ланки виробництва — від сировини до збуту.

         Ефективна міжнародна b2b платформа, яка допомагає заявити ринку про себе та презентувати свій продукт цільовій аудиторії; ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів та напоїв; провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти; налагодити партнерство та корисні ділові зв’язки; розширити ринки збуту.

         Ukrainian Food Expo – це лише якісна аудиторія, серед якої провідні вітчизняні виробники харчових продуктів та напоїв, керівники та топменеджери у сегменті HoReCa та рітейлу, українські дистриб’ютори, іноземні імпортери та трейдери.

         Більш детальну інформацію щодо участі та вартості можливо отримати звернувшись до заступника директора Центру міжнародної ділової співпраці торгово-промислової палати України за телефоном +380676629656 – Голято Андрій.

         Детальніше за посиланням https://ufexpo.org

  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь