A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Привітання до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 01.10.2020 09:32
Кількість переглядів: 475

       1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади. Тож ми раді вшанувати Вас і щиро сказати слова вдячності за Вашу мудрість, практичний життєвий досвід.

     Цей день є символом єдності і спадкоємності поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток нашої громади, за багаторічну самовіддану працю. Ви – золотий фонд, скарбниця досвіду та знань, і той скарб, що шукає Україна, щоб стати заможною та щасливою. Ви достойно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам і правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи, і зараз ведете активний спосіб життя, берете участь у патріотичному вихованні молоді, займаєтеся мистецтвом, творчістю та не стоїте осторонь проблем нашої громади, за що ми Вам безмежно вдячні.

       Вшановуючи цей день, ми доземно вклоняємося і Вам, сивочолі ветерани війни та праці, хто подолав ворога у Другій світовій війні, підняв з руїн рідну Україну, наш район, села нашої громади. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей та духовних цінностей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

       Від імені виконавчого комітету Ганнівської сільської ради, від себе особисто бажаю Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, добра і віри в краще життя, добробуту Вашим сім’ям, успіхів, активного довголіття! Ми завжди раді таким теплим зустрічам з Вами!

      Нехай Ваша осіння пора буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Довгих і щасливих Вам років! Будьте здорові, радійте успіхам дітей, онуків! Миру Вам, оптимізму і благополуччя, добра і віри в краще майбутнє!

                         З найщирішими вітаннями сільський голова                                                  Ганнівської сільської ради Віталій КОЛІСНИК

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь