A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Вітаємо з ювілеєм

Дата: 17.08.2020 10:33
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

     14 серпня 2020 року зустріла чудовий ювілей -90 річчя з дня народження Хацаюк Ірина Олексіївна, жителька села Караказелівка Ганнівської сільської ради.

У цей день вітали  Ірину Олексіївну рідні,  знайомі, працівники сільської ради.  Виконуюча обов'язки Григорівського сільського старости Кобик Наталія Василівна вітала Ірину Олексіївну з днем народження, бажаючи здоров'я та найкращих побажань , щоб привітання зігріли душу та нагадали, що Ірину Олексіївну поважають і цінують усі жителі Григорівського старостинського округу, адже ця жінка робить тільки добро, завжди дає мудрі поради та допомагає людям.

   Ювілей цей додає не лише сивину у волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю. Родом вона  із Івано-Франківської області  Тлумацького району, село Новоселка, приїхала в село Караказелівку  молодою, ще у 1956 році у колгосп на роботу, бо тут працював її старший брат,  а колгосп славився як « мільйонер».  Спогади… Згадала   жінка   з ким працювала  та  спілкувалася ,  своїх ровесників, односельців. Так сталося, що власних дітей у неї немає, а тому завжди віддавалась роботі, виконувала завжди добросовісно  усі види робіт, де довелось працювати і телятницею на фермі, і в полі на просапних роботах, і дояркою,  і на різних роботах, а також завжди  давала лад домашньому господарству . І навіть зараз, будучи в такому поважному віці , жінка присвячує весь свій вільний час на улюблене заняття: вишивання. У неї в кімнаті є самостійно вишиті картини,  рушники, де зображені узори, квіти , чудотворні лебеді  та інші візерунки.

   Як сказала Ірина Олексіївна словами із пісні: «Мої роки, моє багатство», звичайно дуже хотілось повернути років 30-40 назад, але час невблаганний: летять роки і не зупиняються.  Підтвердила народну мудрість про те, що життя прожити – не поле  перейти; а також порадила, що слід берегти  здоров'я змолоду, ставитись до людей по хорошому , нести у світ добро, не лаятись і не злословити, радіти кожному прожитому дню, бачити завжди хороше і тоді кожний день буде приносити радість та позитивні емоції, адже це і є запорукою довголіття.

     Від щирого серця вітаємо  Хацаюк Ірину Олексіївну з важливим ювілеєм! Адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік.

   Низький Вам уклін за ту складну життєву дорогу, по якій ви пройшли гідно. Бажаємо міцного здоров'я, щастя і затишку в оселі та доброї щирої посмішки на  Вашому обличчі. Відмінного вам самопочуття і ще довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь