Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Вітаємо з ювілеєм

Дата: 17.08.2020 10:33
Кількість переглядів: 511

Фото без опису

     14 серпня 2020 року зустріла чудовий ювілей -90 річчя з дня народження Хацаюк Ірина Олексіївна, жителька села Караказелівка Ганнівської сільської ради.

У цей день вітали  Ірину Олексіївну рідні,  знайомі, працівники сільської ради.  Виконуюча обов'язки Григорівського сільського старости Кобик Наталія Василівна вітала Ірину Олексіївну з днем народження, бажаючи здоров'я та найкращих побажань , щоб привітання зігріли душу та нагадали, що Ірину Олексіївну поважають і цінують усі жителі Григорівського старостинського округу, адже ця жінка робить тільки добро, завжди дає мудрі поради та допомагає людям.

   Ювілей цей додає не лише сивину у волосся, але й тішить спогадами та життєвою мудрістю. Родом вона  із Івано-Франківської області  Тлумацького району, село Новоселка, приїхала в село Караказелівку  молодою, ще у 1956 році у колгосп на роботу, бо тут працював її старший брат,  а колгосп славився як « мільйонер».  Спогади… Згадала   жінка   з ким працювала  та  спілкувалася ,  своїх ровесників, односельців. Так сталося, що власних дітей у неї немає, а тому завжди віддавалась роботі, виконувала завжди добросовісно  усі види робіт, де довелось працювати і телятницею на фермі, і в полі на просапних роботах, і дояркою,  і на різних роботах, а також завжди  давала лад домашньому господарству . І навіть зараз, будучи в такому поважному віці , жінка присвячує весь свій вільний час на улюблене заняття: вишивання. У неї в кімнаті є самостійно вишиті картини,  рушники, де зображені узори, квіти , чудотворні лебеді  та інші візерунки.

   Як сказала Ірина Олексіївна словами із пісні: «Мої роки, моє багатство», звичайно дуже хотілось повернути років 30-40 назад, але час невблаганний: летять роки і не зупиняються.  Підтвердила народну мудрість про те, що життя прожити – не поле  перейти; а також порадила, що слід берегти  здоров'я змолоду, ставитись до людей по хорошому , нести у світ добро, не лаятись і не злословити, радіти кожному прожитому дню, бачити завжди хороше і тоді кожний день буде приносити радість та позитивні емоції, адже це і є запорукою довголіття.

     Від щирого серця вітаємо  Хацаюк Ірину Олексіївну з важливим ювілеєм! Адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік.

   Низький Вам уклін за ту складну життєву дорогу, по якій ви пройшли гідно. Бажаємо міцного здоров'я, щастя і затишку в оселі та доброї щирої посмішки на  Вашому обличчі. Відмінного вам самопочуття і ще довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь