Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ТА ДНЕМ МОЛОДІ

Дата: 26.06.2020 15:42
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

Шановні жителі громади!

     24 роки тому Конституція ввійшла в наше життя як головний оберіг державності, демократії і соборності України. Тож нехай демократичні засади,  що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності відчуває кожен громадянин нашої країни. Щиро вітаю Вас, шановні жителі Ганнівської об’єднаної територіальної громади, з цим святом і бажаю кращого майбутнього, адже саме нам разом створювати нову європейську державу!

У цьому році День Конституції України співпав з одним із найяскравіших та динамічних свят  - Днем молоді, який відзначається щорічно в останню неділю червня. Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею.

Вітаючи нашу молодь, хочеться щиро побажати їй насолоджуватись усім найкращим, що є в житті, не боятися перешкод, а мужньо долати їх. Завжди будьте веселими, безпосередніми, завзятими до будь – яких справ.

Тож нехай чистий погляд, світлий розум і гаряче серце дозволяє Вам зростати та долати найважчі перепони.  Хай дух буде сильним, а вчинки – сміливими і справедливими. І скільки б не пройшло років, залишайтеся в душі завжди молодими!

Від себе особисто та від всього виконавчого комітету Ганнівської сільської ради щиро зичу всім міцного здоров’я, бадьорості духу, світлого настрою, благополуччя та мирного неба! Нехай ці свята додадуть усім наснаги для плідної праці та увінчаються значними здобутками в ім’я процвітання нашої Батьківщини та нашої громади.

 

З повагою

сільський голова

Ганнівської сільської ради                                        Віталій КОЛІСНИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь