A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Звіт дільничного офіцера поліції Ганнівської ОТГ

Дата: 26.06.2020 10:15
Кількість переглядів: 1016

ЗВІТ

ПРО ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ ДІЛЬНИЧНОГО ОФІЦЕРА ПОЛІЦІЇ  НОВОУКРАЇНСЬКОГО ВІДДІЛУ ПОЛІЦІЇ В КІРОВОГРАДСЬКІЙ ОБЛАСТІ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ГАННІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ДЗЕНЗУРИ С.Л.

 

      За період часу з 01.01.2020 року по 25.06.2020 року було розглянуто 25 звернень громадян, складено 46 адміністративних протоколів, 11 з них порушення правил дорожнього руху, ст. 178 ч. 1,2 – 18 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді), чотири випадки ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства в сім’ї),  три випадки порушення ст. 173 (вчинення хуліганських дій) та інші, вилучено дві одиниці зброї, нерозкритими залишаються чотири злочини (крадіжки особистого майна з території домоволодінь) скоєні на території ОТГ.

    Налагоджено співпрацю з головами фермерських господарств які розташовані на території Ганнівської ОТГ. Здійснювалося патрулювання в нічний та денний час населених пунктів, які входять до Ганнівської об’єднаної територіальної громади, також здійснювалася охорона публічного порядку під час поминальних днів, в Будинках культури під час проведення дискотек та концертів, відвідувалися сім’ї СЖО, перевірялися власники мисливської гладкоствольної та нарізної зброї, проводилася роз’яснювальна робота серед населення та власників закладів торгівлі щодо поширення коронавірусної інфекції «COVID - 19», та як запобігти її поширенню, також роз’яснено положення ст. 152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

     Неодноразово  проводилися профілактичні заходи, бесіди з учнями закладів освіти розташованих на підвідомчій території.

    Систематично здійснюється робота з особами, звільненими з місць позбавлення волі, з особами які вчиняють домашнє насильство в сім’ї та перебувають на обліку.

    Також проводилися рейди по водоймищах під час нересту риби, здійснювався обїзд полезахисних лісових смуг на факт виявлення осіб, що здійснюють незаконну вирубку, випилку дерев.

   На території Ганнівської ОТГН проведено операцію під умовною назвою «Візит», під час якої громадянам вручалися візитні картки дільничного офіцера поліції.

   В меседжері «Viber» створено групу Ганнівська об’єднана територіальна громада.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь