A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Перше свято весни

Дата: 11.03.2020 16:49
Кількість переглядів: 492

Перше велике свято весни!

 

Першим великим святом, яке відсвяткували навесні 2020 року у Ганнівській ОТГ, стало 8 березня -  Міжнародний жіночий день, Міжнародний день прав жінок і миру. Його щорічно святкують сотні тисяч жінок світу. А в Ганнівській громаді, вже традиційно, святкування проходить протягом трьох днів. Саме з 05 по 07 березня в кожному закладі культури відбуваються спільні концерти Ганнівського СБК (директор – Карман Є.С.), Шишкинського СБК (директор – Партем О.В.) та Григорівського СК (директор – Кохан А.О.). Учасники аматорських колективів та керівники закладів, зібравши воєдино всі свої вокальні дані, акторські здібності, відчуття відповідальності за спільну справу, щовечора дарують жителям громади гарний настрій, позитив, добро, щирі слова подяки, тепло душі.

Веселі пісні, сценки, танці поширюються в кожному куточку території. І хоч по завершенню  щорічного триденного вояжу територією громади всі втомлені , та дуже щасливі і піднесенні, наповнені вдячністю глядачів. Особливою підтримкою, під час своєрідного туру, стала присутність на кожному заході сільського голови Колісника Віталія Миколайовича та в.о.старости Деремука М.В. та Кобик Н.В., які теж не скупилися на вітальні слова, гарні побажання, букети яскравих квітів та фінансову допомогу.

Висловлюємо подяку всім артистам, які витримали цей нелегкий марафон.  Не кожен професіонал подолає таке навантаження! А також низький уклін всім жителям громади за шалену підтримку.

 

 

Наталія Грязнова,

начальник відділу ОМСКТ

Ганнівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь