A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ганнівська громада
Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Третій рекорд Ганнівської громади

Дата: 11.03.2020 15:50
Кількість переглядів: 476

Встановлено третій рекорд Ганнівської громади!

  Який рік поспіль жителі Ганнівської ОТГ вражають своїм вмінням  згуртовуватись, щоб встановити черговий рекорд громади.

2020 рік не став винятком. А відтак, у понеділок, 9 березня, коли вся Україна відзначала 206 день народження Тараса Григоровича Шевченка — поета, художника, мислителя, за ініціативи працівників Ганнівського СБК (директор – Карман Євген Сергійович), встановлено ТРЕТІЙ рекорд громади: протягом 24 годин, сторінка за сторінкою,безперервно було двічі перечитано «Кобзар».

   Запропонувавши жителям громади взяти участь у Шевченківських читаннях: "Тарас живе і промовляє", ми навіть не сподівалися, що відгукнеться стільки людей.

І от о 10. 00 9 березня, в будинку культури, зазвучали перші слова Батька української нації, і безперервно лунали цілу добу (до 10 години 10 березня), що підтверджено відеозаписом. Дякуємо всім жителям, що приєдналися до акції та , навіть в нічний час, приходили і чекали своєї черги , щоб прочитати пророчі слова Кобзаря: Іщенко М.Г., Пуляк Л.Л., Грязнова Н.О., Пуляк А.М., Коробка О.В., Гребенна О.В., Карман С.Ю., Пахолко Л.С., Колісник А.В., Гай Н.Ф., Гардась Т.І.,Гардась А.Р., Вовк Ю.В., Вовк В.Д., Красовська Н.В., Луговська Л.М., Маргарид К.О., Корнюша А.В., Сирота Є.Я., Корнюша М.П., Маргарид Г.В., Колісник М.П., Пилипенко Н.І., Чернишин Л. М., Бабак І.М. Технічну підтримку забезпечив Корнюша В.Ф. Велике спасибі тобі, громадо!

   Вітаємо всіх із встановленням рекорду! Віримо, що це не остання надзвичайна подія, що доводить наші почуття патріотизму, дружність, вміння об’єднуватись та спільно вершити великі справи.

 

Євген Карман,

директор Ганнівського СБК

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь